Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • sexnovacrocknroll

    Obicni stan u Dubrovniku(starom gradu)se prodaje vec i po 1000000$.Takoder su cijene zemljista i kuca cak i u unutrasnjosti Istre bajoslovne.

    avatar

    04.03.2005. (12:44)    -   -   -   -  

  • posjetitelj

    Svima koji imaju vece zalihe novaca preporucujem kupnju poljoprivrednih zemljista ne manjih parcela od 40 ha,cije su cijene smijesno niske...od 1 do5 kn/m kvadratni.U bliskoj buducnosti ce profitirati najmanje 1000%.Ne trebam objasnjavati zasto

    avatar

    04.03.2005. (13:12)    -   -   -   -  

  • Svinje u blatu

    Bez obzira na bilo kakvu spiku, vjerojatnost da je market u bubble-u (nekretnina ili onaj o kojme kroz ovu metaforu optionmaster u biti pise) nije nula. i nace bi se radilo o arbitrazi koju ne bi trebalo traziti ili skuziti. Ima tu jos jedna stvar, a to je da je mozda market raste (cak i odnosu na inflaciju), ali to ne znaci da pojedinacne nekretnine (ili dionice) imaju isti takav trend kao i agregirano trziste. (E da, Dubrovnik: nema se u starom gradu sto novog radit, tj. ponuda je limitirana, a potraznja raste i vjerojatno je da ce jos rasti jer Dubrovnik sve vise postaje globalna atrakcija pa se time i krug onih koji su zainteresirani za nekretnine siri. Slicno je sa uzim centrima svih ozbiljnijih gradova. Zagreb mozda jos nije u toj kategoriji i trziste je daleko od likvidnog, a i stvarne cijene nisu ni blizu deklariranih cijena koje vlasnici traze, no to je jedna druga prica.)

    avatar

    04.03.2005. (13:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...